All for Joomla All for Webmasters
single image

ДАМИПАК КАРТОНАЖА извоз - увоз Пробиштип

Фабриката за картонска амбалажа Дамипак Дооел од Пробиштип е основана 2000 година. Во текот на повеќе годишното работење Дамипак прерасна во еден од водечките производители на картонска транспортна амбалажа. Се простира на околу 8000 м2 земја од кои 4000м2 е производствен административен и магацински простор. Основ на постојаниот раст на компанијата е придонесен како од современата автоматизирана опрема која ја поседуваме така и од обучениот стручен кадар кој повеќегодишно работи на унапредување и усовршување на производството. Покрај софистицираната опрема која ја поседуваме Дамипак располага и со свој возен парк, така што покрај брзото и квалитетно производство и ги доставуваме нашите производи, како низ територијата на цела Република Македонија тана и надвор од границите. Ве повикуваме Вас да станете и Вие клиент на Дамипак и самите да се уверите во квалитетот на нашата амбалажа и во предностите во работата со нас.


Повеќе информации     Контактирајте не!
Нашите производи
Материјалите се наменски и се применуваат во машинската индустрија, градежништвото, прехрамбената, хемиската индустрија, па се до домаќинствата. Картонската амбалажа се повеќе се користи како замена за тешките и комплицирани метали и метални легури. Картонските производи исто така наоѓаат своја примена во гореспоменатите индустрии. Амбалажните материјали, кои се користат за заштита на стоката при нејзино складирање и транспортирање!


 Контактирајте не!